Чернівецька Свобода скликає на Віче захисту Українців

7 червня 2011 року в м. Чернівці на Центральній площі біля пам'ятника Т. Шевченка, з 19 години Чернівецька обласна організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода» проведе, ВІЧЕ ЗАХИСТУ УКРАЇНЦІВ на підтримку сучасних політв'язнів та проти свавілля пануючої комуно-олігархії.

Участь у Віче Захисту Українців також приймуть Андрій Іллєнко, голова Київської міської організації ВО «Свобода», та Олексій Кайда, голова Тернопільської обласної ради.

Усі ми бачимо, що коїться в Україні, сьогодні влада підносить криваві знамена, а завтра вчинить новий голодомор. Сьогодні влада плюндрує державу – завтра і з нас зніме останню сорочку. Сьогодні полює на активістів – завтра прийдуть і по нас. Нас хочуть затиснути в лещата новітнього тоталітарного режиму. Скільки можна терпіти злодіяння і наругу? Ставайте і протестуйте, бо завтра буде пізно!

«Свобода» закликає всіх! Приходьте на віче захисту українців, проти свавілля панівного режиму, за соціальну та національну справедливість, за свою свободу. Приєднайся до свідомих громадян! Приходь на Віче!

1 коментар

Святослав Вишинський
Участь у мітингу представників однієї з ліберальних політичних сил відверто здивувала не зовсім типовою для неї національно-демократичною риторикою, втіленою в «кращих» традиціях під шизофренічно повторюваним рефреном «нас переслідували». В цій фразі є щось «українське, надто українське».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте