Перемога буде за нами!

Нарешті сталося те, чого так довго чекали українці – опозиція розпочала об’єднавчі процеси. Сьогодні по всій Україні політичні сили, котрі борються з українофобським режимом, гуртуються аби дати відсіч зарозумілій хунті Януковича. Такі ж об’єднавчі процеси відбуваються і на Буковині.

Нагадаю, що в лютому Чернівецька обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» звернулася до колег з Комітету опору диктатурі з ініціативою підписання між опозиційними силами області Угоди про спільні дії опозиції. Сьогодні ця Угода, як і в низці інших областей України, підписана. Це черговий щабель консолідації української нації довкола ідеї побудови національно та соціально справедливої держави.

Нині всі ті, хто усвідомлює свою відповідальність за майбутнє України, ті, хто не бажає повернення у стан совкового та постсовкового національного та політичного анабіозу, ті, хто не змиряється з розкраданням національних багатств, підписали цю Угоду. Які будуть наслідки підписання цього документу, чи не стане він черговою порожньою декларацією про наміри, залежить від підписантів. Наразі, я щиро сподіваюся, що об’єднання опозиційних політичних сил на Буковині відбулося. Вірю, що спільно ми здолаємо українофобську орду, яка засіла у владних кабінетах та намагається брехнею, репресіями й здирництвом зберегтися при владі продовжуючи брехати, красти, нищити все українське.

Я переконаний, що спільно ми є силою. Силою, яку бояться і з якою рахуються. Стверджувати це я маю підстави. Сьогодні по всій Україні влада переслідує опозиціонерів: залякує, труїть, намагається знищити тих, хто відкрито бореться з режимом, тероризує підприємців, які допомагають чи, бодай, прихильно ставляться до опозиції, тисне на працівників бюджетної сфери, вже підкуповує пенсіонерів, пропонуючи їм по 50 гривень за майбутній голос на виборах.

ВО «Свобода» добре відчуває на собі «покращення», яке пропонують владники. Наших партійців та активістів засуджують, фабрикуючи кримінальні справи, безпідставно знімають з виборів. Щотижня провладні засоби масової інформації намагаються спровокувати черговий скандал довкола нашої політичної сили: расистський, розкольницький, намагаються воскресити давні плітки про фінансування ВО «Свобода».

Але з усіх провокацій ми виходимо ще сильнішими. «Свобода» принципова політична сила, котра завжди називає речі своїми іменами. Ми не ховаємось за брехливими словами та популістськими справами. Через цю принциповість влада оббріхує нас, намагаючись розколоти об’єднану опозицію. Все це може сприйматися лише як своєрідне «визнання» з боку влади потужності Всеукраїнського об’єднання «Свобода», потужності об’єднаної опозиції.

Тож нехай бояться українофоби, часу їм залишилося небагато. Разом ми сила Перемога буде за нами!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте