З Різдвом Христовим та справжнім Новим роком!

Дорогі Буковинці! Дорогі Чернівчани!

Дозвольте від щирого серця привітати вас з одними з Найвеличнішими та Бажаними для кожного українського серця Різдвяними святами!

Різдво Христове як і Новий рік за ст. ст. несуть у собі сакральний, неосяжний людському розуму смисл та неймовірну надію! Надію на те що добро обов’язково переможе. Надію на те, що зміни на краще обов’язково прийдуть!

Народження Ісуса Христа надає нам сили у життєвих випробуваннях, у боротьбі зі злом, у боротьбі за кращу долю України. І коли людина перебуває з Богом їй нема чого вже боятися й тремтіти, тому що ніхто і ніщо не може бути сильнішим проти Нього.

2012 рік для багатьох українців і особисто для мене був надто складним роком, але знаю, що після кожного випробування наступає мить перемоги та радості. Вірю що для України та Українців така мить неодмінно настане!

Хай кожного з вас Господь благословляє і допомагає в добрі! Хай у кожного негаразди відійдуть в минуле! І Хай кожному Різдво дарує надію, здійснення мрій та віру що все у нас українців буде гаразд!

З Різдвом Христовим! З Новим Роком!

1 коментар

Максим Пансик
Христос ся рождає! Славімо його! І Вас із святом пане Назар.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте