Терміново! Товариство! Потрібна допомога!

ТЕРМІНОВО!!! ТОВАРИСТВО! ПОБУВАВ як депутат у селі Нижні Станівці Кіцманського району (Буковина), в будинку-інтернаті, де перебувають хворі з психо-неврологічними вадами. Нога чиновника сюди якщо і ступає, то толку великого немає. Ситуація складна! Чесно кажучи, відійти до сих пір не можу! ПОТРІБНА ДОПОМОГА! НАЙНЕОБХІДНІШЕ: 20 стільців (звичайні офісні, чорні), 2/3 комп'ютера (можна ноути б/у), музичний центр, продукти та одяг для дорослих (чоловічий), засоби гігієни (зубні щітки, паста, бритви, мило і т.д.). ОДНИМ СЛОВОМ — ХТО ЩО МОЖЕ! Зносимо за адресою: м. Чернівці, вул. Шевченка 7, офіс № 3 (приймальня депутата Чернівецької облради Назара Горука) з 10-19 год. Якщо потрібно, дам телефон (офісний чи моб. помічників). «Бог милосердний до нас. Будемо і ми милосердні». Дякую!!!

3 коментарі

Ігор Гамаль
Добра справа. Тільки не зовсім зрозуміло, як в найнеобхідніше попало: 2/3 комп'ютера (можна ноути б/у)?
Володимир Антонюк
прізвища чиновників, які сюди не ступали можна озвучити?
Як депутат Ви б мали спочатку з'ясувати хто відповідає за такий стан інтернату, а не писати такі безграмотні, як завжди, пости. 2/3 комп'ютера — я ще такого і не чув ;)))). Дві третини комп'ютера ;)
Віктор Довганич
Ого, накинулись. Назар мав на увазі 2,3 компютера. А чиновники дійсно приділяють мало уваги об'єктам ОБЛАСНОЇ комунальної власності. Бо депутати ніякі.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте