Вийшов зі Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

24 квітня 2013 р. як керівник фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в Чернівецькій обласній раді я опублікував заяву про вихід з партії. Підкреслюю незмінність власних переконань та політичної позиції і наголошую, що причиною мого виходу з ВО «Свобода» стала непрозора та неефективна робота об’єднаних опозиційних сил у регіоні. Дякую колегам за віддану роботу і наголошую, що мій крок не є протидією, але стимулом до очищення рядів опозиції.

Свою заяву про вихід з партійних рядів я озвучив особисто 26 квітня 2013 р. на 16-ій сесії Чернівецької обласної ради VI скликання, наголосивши, що готовий скласти депутатські повноваження згідно рішення керівництва ВО «Свобода». Додам, що я не планую приєднуватись до жодної політичної партії і продовжу роботу в громадському секторі. 30 березня 2013 р. я за власним бажанням склав повноваження голови Чернівецької міської організації ВО «Свобода».

7 коментарів

Ігор Гамаль
«Дайош» ще десять постів про вихід з ВО «Свобода»:

«Поклав заяву на стіл»
«Копія заяви завірена нотаріусом»
«Фото передачі заяви»

«Віддав заяву, вийшов з офісу»
Ярослава Максимюк
Нормальний пост. А ваш комент — тупуватий
Ігор Гамаль
Ярослава Максимюк
Ну я тут бачила і гірше...)
Святослав Вишинський
По поличках: 1. Анонс телевізійного ефіру; 2. Пояснення рукописної заяви; 3. Основа офіційного прес-релізу і копія заяви на відповідну тему. Все логічно. Для тих, хто в темі справ, кожне написане слово мало значення і політичну вагу. Аполітичного читача це не має цікавити a priori.
коментар було видалено
коментар було видалено
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте