У Тимошенко є питання до опозиції

Не вспів я в одному з інтерв'ю сказати, що Тимошенко може і не підтримати обов'язково на посаду Президента когось з трьох опозиціонерів, як вона сама дала чітко зрозуміти, що в неї є питання до опозиції, раз вона не підтримує єдиного кандидата. Все просто, плани деяких апазиціонерів разом з Банковою — зірвалися. Я не фанат Юлі, але я їй аплодую… Стоячи. Просто молодчина! Тепер хочу побачити як буде відбуватися розрекламоване злиття «Фронту Змін» і «Батьківщини»! І насамкінець: А чи не готує Юля вихід на біс Луценка?!!! В другому турі?! Як вам?!

2 коментарі

Святослав Вишинський
«У „Батьківщині“ з'явилися охочі відокремитися від лідера об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка. За словами позафракційного депутата Сергія Міщенка, після виходу з фракції депутатів, „які потрапили до парламенту за квотою “Фронту Змін», в парламенті повинна бути створена фракція Юлії Тимошенко".

«Бютівці мають дистанціюватися від бізнесменів Яценюка і зберегти чесне ім’я партії Тимошенко „Батькіщина“, — сказав він, наголосивши, що „буде першим, хто увійде у таку фракцію“. „Сьогодні нищиться і дискредитується “Батьківщина», сьогодні знову дві тушки-фронтовика, а загалом їх уже 8, сьогодні 12 обласних організацій «Батьківщини» написали лист Тимошенко про те, що іде рейдерське захоплення, під листом поставили свої підписи і депутати-бютівці", — наголосив Міщенко.

«Фронт Змін» використав «Батьківщину», щоб зайти до парламенту, сьогодні вони готові продаватися, ставати тушками, здійснюють рейдерське захоплення партії, роблять все для того, щоб забезпечити собі комфортне і безтурботне майбутнє", — заявив депутат. «Точка зору та думки Тимошенко повністю ігноруються Яценюком та керівництвом „Батьківщини“. Вони тільки прикриваються її іменем і не звертають жодної уваги на її поради», — сказав Міщенко. <...>

«Представники „Фронту Змін“ не тільки виконують замовлення Банкової по знищенню партії „Батьківщина“, вони наносять значно більшу шкоду об’єднаній опозиції», — вважає парламентарій. «Вони називають себе опозиціонерами, роблять гучні заяви, при цьому демонстративно не голосують за декриміналізацію статей за якими була засуджена Тимошенко, свідомо провалюють опозиційні законопроекти. Їх більше турбує їхній бізнес і власний комфорт», — сказав він.

«Питання навіть не стоїть про відставку голови фракції. Єдине, що врятує добре ім'я партії „Батьківщина“ та її справжніх представників – це створення нової фракції, лідером якої буде Тимошенко, і які будуть боротися з владою, а не прикриваючись опозиційністю, примножувати свої бізнеси і торгувати принципами», — підкреслив Міщенко".

(«У „Батьківщині“ назбиралось охочих відхреститися від Яценюка — Міщенко», «Українська правда», 6 червня 2013)
Олена Архіпова
Як каже Міхал Василіч Чечетов: «Она их на ноль помножит, когда выйдет». Може він і правий. Все свідчить про те, що не хочуть троє лідерів опозиції виходу Юлії Володимирівни. Кожен хоче корону носити сам, а не ділитися з «газовою принцесою», тим більше, що вона як самиця богомола може і голову відкусити, а потім мило посміхаючись, заявити всьому світові, що так і було…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте