Здійснено напад на Назара Горука

29 серпня 2013 р., близько 09:30 ранку на Назара Горука було вчинено збройний напад. По дорозі на сесію Чернівецької міської ради на вул. Богомольця на політика напали двоє молодиків спортивної статури. Спрямувавши в обличчя струмінь з газового балончика, зловмисники нанесли Назару Горуку серію ударів важким предметом – обмотаною битою або трубою. За словами постраждалого, нападники діяли злагоджено та професійно. На даний момент політик перебуває в лікарні, де йому було надано першу медичну допомогу.

Назар Горук наголошує, що не має особистих ворогів, і пов’язує напад зі своєю громадсько-політичною діяльністю: «Не зважаючи на спроби залякувань, залишатимусь принциповим і надалі захищатиму права людей».

8 коментарів

Ольга Мороз
Можливо напад було здійснено не тому, що Ви особисто робите щось не так, скоріш за все, система до якої Ви належите веде не туди, куди би нам хотілось. А Ви, як здравомислячий представник до якого «можна достукатись» отримали, сконцентрували на собі весь негатив який стосується Вашої діяльності. А можливо, все простіше, Ви досягли перного успіху, можливо Ви здатні на ще більші і реальніші кроки, багатьох це не влаштовує… Критерії по яким варто шукати шкідників: зависть, обіда, досада, ненавись, страх.
Святослав Вишинський
Стан Назара Горука погіршився, його вдруге госпіталізували.







Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте