Не вірю, що напад на мене вигідний "Свободі"

Дорогі друзі, почуваюсь, чесно кажучи, не дуже. Провели операцію на голові, наложили багато швів, зашили відкритий перелом пальця. Все тіло болить, але я тримаюся. Дуже вдячний вам за підтримку. Буду тримати вас в курсі подій.

Проте чимало ЗМІ почали спекулювати, що мене нібито побили мої колишні однопартійці. Хочу зазначити, що в мене немає особистих конфліктів ні з керівництвом «Свободи», ні з членами партії. Я не вірю, що цей напад вигідний «Свободі», і прошу на цьому не спекулювати. Триває слідство, давайте дочекаємось його результатів.

1 коментар

Святослав Вишинський
«Чернівецька обласна організація Всеукраїнського об'єднання „Свобода“ звернулася до начальника обласного УМВС з вимогою якнайоперативніше поінформувати громадськість про хід попереднього розслідування факту побиття депутата Чернівецької обласної ради Назара Горука. Уже минув тиждень після зухвалого нападу невідомих серед білого дня на людину, яка після інциденту змушена відновлювати здоров'я на лікарняному ліжку в нейрохірургічному відділенні. Аби унеможливити подібні випадки в майбутньому, свободівці звернулися до слідчих органів міліції з вимогою провести всебічне та незаангажоване розслідування цього інциденту. Націоналісти наполягають, що якнайшвидше слід викрити не лише виконавців нападу, але й його замовників».

(«Буковинські свободівці вимагають, аби міліція звітувала про хід розшуку нападників на депутата облради», Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода», 6 вересня 2013)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте