Назар Горук потребує допомоги

Ми, друзі та знайомі Назара Горука, просимо всіх небайдужих про допомогу! Ми знаємо, що Назар звик сам вирішувати свої особисті проблеми. Але в житті виникають моменти, коли просто фізично не маєш змоги подолати труднощі. 29 серпня на Назара було скоєно напад і зараз він перебуває в лікарні на Фастівській і потребує нашої спільної допомоги. Звертаємося до всіх небайдужих людей, що можуть надати будь-яку допомогу. Знаємо, що зараз важко всім чесним людям, але просимо в добрих людей допомоги Назару на лікування та відновлення після операції. Спільно ми зробимо добре діло.

Для допомоги: 4585800005294861, «Дельта Банк», отримувач – Назар Горук.

4 коментарі

Олексій Пономаренко
При всій повазі до ситуації та Горука відверто напрягає фейковий аккаунт цього політика на Вкурсі і новин в його блозі від третього лиця.
Назар Горук потребує допомоги Блоґ: Назар Горук
Назара Горука вдруге госпіталізували Блоґ: Назар Горук
Здійснено напад на Назара Горука Блоґ: Назар Горук
Якщо його веде не Горук то нехай озвучиться це, мовляв це ми, його прес-служба пишемо у його блозі, а то якось не гарно виходить. І це не тільки тому, що Назару не було коли і як відповісти, подібні пости від цього фейка були і раніше.
Одразу хочу зазначити, я цілком нормально ставлюсь до новин від учасників мережі, які закликають допомогти, але не використовуючи його акк.
Святослав Вишинський
Аккаунт Назара Горука верифікований. Однак наразі його власник у зв'язку зі станом здоров'я не має доступу до Інтернету і з дозволу адміністрації проекту цей допис розміщений у його блозі. Це важлива інформація, яку слід розміщувати у відповідальних джерелах, на які читачі можуть покладатись. Зі свого боку гарантуємо, що вона відповідає дійсності і близькі Назара Горука поінформовані про всі ці публікації. Як тільки він одужає і зможе дописувати самостійно — обов'язково це зробить.
Богдан Бойко
а хто крім нього самого має доступ до його аккаунту?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте