Прес-конференція в Українському народному домі

У вівторок, 1 квітня 2014 р., о 12:00 у конференц-залі Українського народного дому (м. Чернівці, вул. Ломоносова, 2) відбудеться прес-конференція депутата Чернівецької обласної ради Назара Горука.

4 коментарі

Святослав Вишинський
Святослав Вишинський
Суспільнозначимі документи потрібно оприлюднювати. Якщо побили за інформацію про незаконні дії — ця інформація давно має бути опублікована (якщо не повністю, то хоча би частково). Інакше тези звучать спекулятивно.

Менше, ніж за два місяці до виборів — пора би визначатись щодо участі або неучасті. Тим більше, один раз уже пообіцявши. Якщо Назар Горук не впевнений, що він потрібен чернівчанам — чернівчани не будуть упевнені, що Назар Горук потрібен їм.
Назар Горук
Назви мені хоч одного кандидата який заявив вже про свою участь у виборах публічно?
Святослав Вишинський
Політик повинен орієнтуватись не на інших кандидатів, а на громаду і власне бачення ситуації. 1 липня 2013 р. вже була остаточна (і не перша) заява щодо участі у виборах міського голови — дата яких на той момент ще не була визначена: «Моє бажання — щоб усе-таки відбулася зміна якості. І тому я сьогодні роблю ще одну заяву — і я вважаю, що це відповідальна заява: якщо будуть відбуватись вибори мера міста Чернівці, я обов'язково візьму в них участь». Мовою Анатолія Гриценка: де «рішучість намірів»?


Горук йде на мера | Чернівці | ВКадрі — відео каталог
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте