Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Цікава для мене сьогодні на нічній службі відбулася деталь. Першим, з ким я привітався Христос Воскрес! — був Микола Федорук, а потім Олексій Каспрук. Було вже після 12-ї, після початку служби. Я заходив в храм, а вони виходили. Цікаво, що б це означало? Воістину Воскрес Христос!

3 коментарі

Святослав Вишинський
Це означає, що Назар Горук, Микола Федорук та Олексій Каспрук — прихожани однієї церкви і одного патріархату. Одним дорога в мир, іншим — з миру.
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
«Без п’яти хвилин кандидат у мери Олексій Павлович Каспрук провів бурхливу Великодню ніч. Чи може бути бурхливою Великодня ніч? У політиків – ТАК. Його появу під час Всеношної зафіксували у чотирьох храмах різноманітних патріархатів і конфесій. На щастя, у всіх чотирьох п. Каспрук з’явився не одночасно. Тобто, йдеться не про диво, а про щось інше. Чотири різних храми – це тільки те, про що випадково розповіли, співставили і з’ясували. А мабуть це ж ще не все. Така наполегливість. <...> Різниця між відвідинами різних храмів подекуди була хвилин п’ятнадцять. Тож можна зробити висновок, що у когось починався Великдень, а у когось – виборча кампанія».

(Андрій Струм, «Каспрук без паранджі (Великодні пропозиції)», «The Chernivtsi Times», 22.04.2014)
Елена Огородова
Заголовок и содержание оставили чувство диссонанса… Чем занята Ваша голова в столь светлый праздник?)
Комментарий Святослава можно трактовать в более широком смысле слова)))))) Н.Г., М.Ф. и О.К. — люди из одной парафии))))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте