Друзі! Підкажіть. Як перемогти олігархічні клани і брехню, не маючи власних ЗМІ?

Про соціальні мережі знаю. Але цього не достатньо. Найбільша кількість виборців це пенсіонери. Як донести їм інформацію, коли вони сидять вдома? А коштів на ЗМІ просто немає. Листівки дієві, але не настільки.

16 коментарів

Максим Пансик
Живе спілкування.
Святослав Вишинський
Повернутись обличчям до реальності.
Святослав Вишинський
Post scriptum:

Фінансовий звіт виборчої кампанії Петра Олексюка:

Розмір виборчого фонду — 15230,00 грн
З них:
Власні кошти кандидата — 14500,00
Добровільні внески інших осіб — 730 грн
Витрачено 15122,00 грн
З них:
Виготовлення агітаційних матеріалів — 9275,00 грн
Використання ЗМІ — 3660,00 грн
Інші витрати на агітацію — 2187,00 грн
Залишок — 108,00 грн

Результат: Петро Олексюк — 2,62% (3043 голоси).


Петро Олексюк витратив на вибори 14500 грн | Чернівці | ВКадрі — відео каталог
Володимир Антонюк
А що несете в маси?
Навіщо бути власником ЗМІ,, що б потрапляти на їх сторінки?
Я б навчив, «Як стати зіркою», але стартувати треба було раніше )))))
Святослав Вишинський
Для певного рівня впізнаваності і популярності поява у ЗМІ навіть необов'язкова. Якщо ж правильно і послідовно діяти в реальній площині, то ЗМІ рано чи пізно віднайдуть «героя» самі.
Назар Горук
Старт залежить від того хто які цілі переслідує. Якщо якісно провести підготовлену кампанію, то за місяць можна перевернути місто з голови на ноги. :)
Володимир Антонюк
забагато умов. Для якісного проведення підготовленої кампанії потрібна група спеціалістів. А це — дорого. Та і перевернути місто з голови на ноги за місяяяць не можливо. А поставити на вуха можна за годинк;))))
Сергій Воронцов
Назар, возьми мастер-класс у Федирка))) Он про прессу все знает. Наблюдательная Елена Огородова правильно пишет: такой вопрос — это жест слабости. А должны быть жесты силы)))
Останній раз відредаговано
Галина Дичковська
Визнання слабості — завжди СИЛЬНИЙ жест.
Останній раз відредаговано
Адам Чесноков
Пане Назаре, на мій погляд, Вас більше цікавить як перемогти на виборах. А питання як перемогти олігархічні клани потрібно задати саме Вам. Розкажіть читачам як Ви поборете багатих людей, якщо переможете. Уже був один чоловік-політик, який казав, що бандити сидітимуть в тюрмах. Я не є чернівчанином, але цікаво.
Захар Подкидишев
Назаре, я би підказав. Та, на відміну від Міши Шморгуна, я безкоштовних порад не даю)))
Михайло Шморгун
Старієш Захаре… А як же високі матерії? Я згадую акцію «Україна без Кучми» і злого опозиційного журналюгу, який не боїться іти проти системи… Що я бачу зараз? В погоні за довгим баксом дехто забуває про своє призначення данне йому Богом…
Ігор Гамаль
Листівки, ТВ, газети і будь-який інший старий формат ЗМІ — просто «чорна діра» для грошей. Тут або бюджети «мільйонні» або на виході буди порожньо.

Необхідно працювати сучасними методами та максимально контактувати з людьми безпосередньо.
Елена Огородова
Слышали ли вы когда-нибудь о Евгении Ройзмане? Очень коротко о нём здесь, но на самом деле это долгая эпическая история достойная целой книги.
Святослав Вишинський
Елена Огородова
В истории с Ройзманом всё сложнее, чем то, что нам видится на поверхности, там много тёмных пятен. И всё же решила привести его в пример. Ведь сначала узнали о Ройзмане по организованному ним конкретному делу, которое, уже впоследствии, переросло в нечто большее, и только потом он стал мэром.
Вопрос, заданный Назаром, удивил тем, что уже второй год его приверженцы пишут в комментариях на черновицких сайтах «Горук — наш мер!», из СМИ известно так же, что у самого Назара давно есть мэрские амбиции, предвыборная кампания уже давно стартовала и тут он задаёт такой вопрос… Что я, как избиратель, должна о нём подумать? Во-первых, что поздновато «проснулся», во-вторых, не знает что делать сейчас, а если станет мэром то что, будет задавать вопросы как управлять? И сетовать, что денег в казне ни на что не хватает?.. Так их всегда не хватает.
Конечно же я, как избиратель, предпочту того, кто знает что делать.
Участие в выборах — это прекрасная возможность проявить и прорекламировать себя тем людям, у которых есть какие-то планы на будущее в этом направлении и не обязательно выиграть, но как опыт — было бы полезно.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте