Закликаю Миколу Федорука до самолюстрації!

Під час сьогоднішнього брифінгу в Чернівецькій обласній раді підтвердив інформацію про моє висування кандидатом у депутати Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу № 201 (м. Чернівці) від Радикальної партії Олега Ляшка. Сьогодні ми маємо шанс змінити країну – і я приймаю цей виклик. Попри підтримку з боку Радикальної партії наголошую на тому, що залишаюсь позапартійним.


Микола Кобилюк: Горук, агітуючи за себе в ОДА, закликав Федорука “самолюструватися” | Чернівці | ВКадрі — відео каталог

Спілкуючись із журналістами, я вказав на те, що народні обранці від Буковини належним чином не звітують про свою роботу, а серед кандидатів до нової Верховної Ради є чимало осіб із сумнівними біографіями. Зокрема, закликав до самолюстрації мого конкурента по 201 виборчому округу Миколу Федорука, зважаючи на його комуністичне минуле. До влади мають прийти нові молоді політики!


Микола Кобилюк: Горук, агітуючи за себе в ОДА, закликав Федорука “самолюструватися” | Чернівці | ВКадрі — відео каталог

Серед перших законопроектів, які після перемоги на виборах зобов’язуюсь подати в якості народного депутата – поправки до Закону України «Про очищення влади» і законопроект про обов’язкову щотижневу організаційну та фінансову звітність депутатів перед виборцями і громадськістю. Обіцяю: зміни будуть!


Микола Кобилюк: Горук, агітуючи за себе в ОДА, закликав Федорука “самолюструватися” | Чернівці | ВКадрі — відео каталог

7 коментарів

Святослав Вишинський
Назар, ростеш на очах. Нова пісня краща за стару.
Ігор Гамаль
Якщо Назар Горук і справді хоче якісних змін в країні, то варто було б розпочати з себе. Замість популізму про «регіони», «Федорука» і т.д, що ми чуємо від усіх політиків вже 20 років, розповісти, що саме Назар Горук збирається зробити в разі обрання його народним депутатом.

Причому, не якісь абстрактні поправки в «закон про люстрацію», а конкретні пункти, які він обіцяє вирішити за 5 років його каденції.

Інакше це нічим не відрізняється від популізму інших кандидатів…
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
У повноваження народного депутата входить тільки законотворча діяльність. Для мажоритарника також — робота по округу (депутатські звернення тощо). По суті, не так і багато важелів, якщо не мати впливової фракції.
Ігор Гамаль
ок, то Назар Горук балотується тільки для того щоб внести зміни в «закон про люстрацію»?
Святослав Вишинський
Депутат балотується для того, аби розробляти і приймати закони — через роботу в комісіях Верховної Ради, голосування на сесіях та ін. Народний депутат не керує армією, міліцією, не призначає посадовців у виконавчих органах влади — але у випадках, передбачених законом, голосує за відповідні рішення. Верховна Рада — законотворчий, а не виконавчий орган.
Ігор Гамаль
Я це все чудово розумію.
От тільки людям треба пояснювати яку саме позицію обиратиме кандидат в тих чи інших голосуваннях. Які закони готуватиме і т.д, а не 100500 раз про «регіоналів» і Федорука…
Святослав Вишинський
Деякі речі важко передбачити наперед: плани — це одне, реальна ситуація — інше. Достатньо того, скільки законопроектів навіть не виносяться на сесію через те, що їх блокують на стадії обговорення в комісіях. Усе залежить від реальної розстановки сил, в якій важливий не тільки конкретний план, але радше — конкретний орієнтир, принцип роботи. А це і є — сумнозвісні «регіонали» та сумнозвісний «Федорук», чий стиль говорить сам за себе.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте