Дайте відповідь

Ці дні всі постять свої фото з Майдану річної давності, згадують як все було. В мене також достатньо спогадів і фото. Але зараз я думаю про свою дружину, свою маму і свою родину. Як вони мужньо переживали той час, коли бандити ПР відкривали на нас кримінальні справи, коли тиждень я лежав в лікарні з пробитою головою. Коли мої телефони прослуховували, і я знав, що є вказівка мене і багатьох опозиційних депутатів арештувати. Коли вночі, в ОДА ми чекали штурму Беркута і багато іншого. Взагалі моя опозиційна депутатська діяльність — це суцільний родинний стрес! І після цього я не можу дати відповідь: Чому ліки Бісептол у вересні цього року коштували 15 грн., а зараз 62 грн. Просто мовчу!

2 коментарі

Елена Огородова
Вы задали отличный вопрос! Я его тоже задавала ещё 4 мая 2014года в своём блоге Бешеные бабки...

Цитирую саму себя:
«Жаль, что никто не заметил такую проблему, как резко возросшая стоимость лекарств в аптеках. И если у стариков для поездки по городу есть альтернатива – бесплатные троллейбусы, то лекарства по запредельным ценам заменить нечем.

Задуматься о таких вещах меня заставили слёзы моей пожилой коллеги, которая, придя в аптеку за своим жизненно-важным лекарством, вынуждена была заплатить за него не 300 гривен как ещё недавно, а все 600. Такое повышение цен она сочла геронтоцидом со стороны украинской власти. Но эта тема, видимо, не была интересна для пиара, ведь фармацевтический бизнес очень прибыльный, поэтому лучше его не трогать.»

С тех пор много воды утекло и моя коллега это лекарство теперь приобретает по 1200 грн!
И все молчат. Как это можно понять???
Сергій Воронцов
Назаре, займись соціальними питаннями, тобі воно зручніше, ти ж не олігарх))) І побачиш, що буде
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте